Tractorrit voor oldtimers

Vemmekensspoeling Tractorrit voor Oldtimers op 15 augustus 2018
2 mogelijke formules: (bedrag per persoon)

  • €17,00: Tractortocht + Breughelbuffet + drankjetons (t.w.v. €10,00)
  • €10,00: Tractortocht + drankjetons (t.w.v. €10,00)

's Middags vanaf 12:30 gaat het Breughelbuffet door waar u 2 of 3 stukken vlees mag nemen. Met de drankjetons kan er ‘s avonds ook friet, hamburgers,braadworst of hot dogs gekocht worden.


De eigenlijke tractorrit start om 14:00 op de terreinen van Vemmekensspoeling, Torrestraat 35, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Aangezien er om 11:30 een openluchtmis begint,
vragen we aan de deelnemers om niet tussen 11:20 en 12:30 met de tractors op de terreinen te komen om de eucharistieviering niet te storen. Bedankt voor uw begrip.


In overleg met de politie en het stadsbestuur mag deze rit doorgaan onder strikte voorwaarden: De deelnemende tractors moeten op voorhand doorgegeven worden aan de politie met naam van de bestuurder, de nummerplaat en het volgnummer tijdens de tractortocht. De tractors mogen niets trekken (geen huifkarren of andere aanhangwagens). De bestuurder mag geen alcoholische dranken meenemen en/of gebruiken op de tractor en dient altijd het verkeersreglement te respecteren. Eventuele passagiers mogen enkel plaatsnemen op de originele zitplaatsen van de tractor. Controles op de openbare weg zijn mogelijk.
Het maximum aantal deelnemende tractoren bedraagt 50.

Inschrijving is enkel geldig na ontvangst van dit deelnemingsformulier vòòr 10/08/2018.

U kan HIER het inschrijvings formulier downloaden!